Feestdagen
Suggestiemenu
Prijs per persoon
Aspergesoep
Duo van huisbereide kaas- & garnaalkroketten
Ragout van everzwijn met wildsaus, warme groentjes & aardappelgratin
Feestgebak
Aperitiefhapjes
Hapjes voor in de oven
5 stuks
Voorgerechten
Tomatenroomsoep
Parmaham met meloen
Salade van gerookte Schotse zalm
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Duo van kaas- & garnaalkroketten
Scampi Vondel
6 stuks
getomateerd sausje - licht pikant
Scampi in de lookboter
6 stuks
Hoofdgerechten
Kalkoengebraad
Champignonsaus of peperroomsaus
warme groentjes en huisbereide kroketjes
Varkenshaasje
Champignonroomsaus of peperroomsaus
warme groentjes en huisbereide kroketjes
Ragout van everzwijn met wildsaus
warme groentjes en gratin
Scampi Vondel
10 stuks
met puree
Vispannetje met kreeftensausje
met puree
Kabeljauwhaasje op Normandische wijze
met puree
Tongrolletjes met kreeftensaus
rivierkreeftstaartjes en hertoginnenaardappeltjes
Kindergerechten
Stoofvlees met appelmoes & kroketjes
Vol-au-vent met kroketjes of puree
Balletjes in tomatensaus met kroketjes of puree
Desserts
Tiramisu
Feestgebak
Chocomousse
Crème Brûlée
Bestellen kan enkel via E-mail: info@restaurantdevondel.be
U ontvangt van ons dan een bevestigingsmail van uw bestelling met een volgnummer
welk u dient mee te delen bij afhaling.
Afhaalmogelijkheden:
24 december: 15u00-17u00
25 december: 10u00-11u00
31 december: 15u00-17u00
1 januari: 10u00-11u00
We zijn geopend op 1 januari!
Reserveren: www.restaurantdevondel.be
Voor meer info: 053/83.08.23
Alle gerechten worden zodanig verpakt dat u deze enkel nog hoeft op te warmen en te dresseren op het bord.
Voor grote hoeveelheden soep vragen we om ruim op voorhand een soepkom binnen te brengen.
Voor de koude voorgerechten, kaas- & garnaalkroketten vragen we eveneens om borden binnen te brengen.
Deze worden immers rechtstreeks op jullie borden gedresseerd.
Beste Klanten,
We zijn met verlof van maandag 15.04.2024 tot en met donderdag 25.04.2024.
Vanaf 26.04 verwelkomen we jullie graag terug.